Portretfoto van afscheidsfotograaf Peter Verheijen

Ik ben Peter Verheijen en ik ben afscheidsfotograaf

Als ervaren fotograaf heb ik mij in 2018 gespecialiseerd in afscheidsfotografie. Uit persoonlijke ervaring weet ik dat een tastbare herinnering kan helpen bij het afscheid van een dierbare. Ik beschouw de momenten van afscheid ook als onderdeel van rouw. Door deze momenten van afscheid vast te leggen wil ik nabestaanden troost geven.

Ik leg op een mooie en respectvolle manier het afscheid in foto’s vast en help daarmee het afscheid een plek te geven. Dat zie ik als een van de vormen om uiting te geven aan rouw.

Van nature heb ik een rustige persoonlijkheid en werk ik geconcentreerd. Eigenschappen die ervoor zorgen dat ik de betekenisvolle momenten tijdens een afscheid goed kan fotograferen.

Reactie over Peter


“Peter is in staat om een waardevol beeldverhaal te maken. Foto’s die helpen om te herinneren en opnieuw te beleven. Foto’s die troost en steun geven en de mogelijkheid om met anderen het verdriet en het gemis te delen.
Bijna onmisbaar bij het verwerken van rouw!
Naast Peter zijn vakkennis heb ik ook zijn vriendelijke en empathische houding zeer gewaardeerd. Hij is tijdens het afscheid onopvallend aanwezig en hij is uitermate goed in staat om af te stemmen in een kwetsbaar en intiem proces“

Lilian – 07-07-2019

Werkwijze afscheidsfotografie

Tijdens een persoonlijk gesprek met mij of met uw uitvaartondernemer nemen we door welke momenten u wilt hebben vastgelegd en op welke locaties. Ook bespreken we uw wensen met betrekking tot het herinneringsalbum.U ontvangt op basis van deze gegevens een offerte. Uiteraard kunnen er nog wijzigingen worden doorgevoerd.

Op de dag zelf ben ik zo onopvallend mogelijk aanwezig, zodat u, uw familie en andere genodigden tijdens de uitvaart alle rust en ruimte krijgen om afscheid te nemen.

Wilt u persoonlijk kennis met mij maken? Neemt u dan contact met mij op.

Een kist met linten en bloemen gezien door het raam van een rouwauto, afscheidsfotografie